Aroma Yoga Workshop HERFST

Aroma Yoga Workshop HERFST

Een 2 uur durende aroma yoga workshop met als thema HERFST. De herfst is al in volle gang en in de natuur zie je de bladeren volop vallen. In deze aroma yoga workshop staat het element metaal centraal dat hoort bij het seizoen herfst

Aroma yin yoga HERFST

Op vrijdag 30 oktober organiseren we bij Centrum Heartful een aroma yoga workshop met als thema HERFST.

De herfst is al in volle gang en in de natuur zie je de bladeren volop vallen. In deze aroma yoga workshop staat het element metaal centraal dat hoort bij het seizoen herfst. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's die horen bij de herfst weer in balans kunnen brengen. Een avond voor jezelf zodat je helemaal klaar bent voor de herfst.
Loslaten wat niet meer nodig is en opruimen zodat nieuwe energie horend bij een nieuw seizoen verwelkomd kan worden. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's die horen bij de herfst weer in balans kunnen brengen.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van young living.
Aanmelden voor de workshop kan via de link waarbij je doorgestuurd wordt naar Centrum Heartfull.

Aroma Yoga - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : oliën en een cadeautje
30 oktober 2020
Start tijd : 19:00
Eind tijd : 21:00
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?