Aroma Yoga Workshop FRESH START

Aroma Yoga Workshop FRESH START

Een 2 uur durende aroma yoga workshop met als thema FRESH START. Het njeuwe jaar is begonnen, een nieuwe start en na de feestdagen is even wat detoxen fijn. Deze workshop is gericht op het detoxen van ons lichaam in combinatie met de essentiële oliën.

Aroma yoga workshop: FRESH START

Op zondag 23 januari is er weer een aroma yoga workshop met als thema FRESH START. De start van een nieuw jaar en we zitten nog midden in de winter. Velen starten het jaar met detoxen naar de feestdagen maar een detox om je klaar te maken voor de lente is zeker zo fijn. De wintertijd geeft ruimte om meer naar binnen te gaan en op te ruimen. Op te ruimen wat we niet meer kunnen gebruiken, ruimte maken voor een FRESH NEW START. In deze aroma yoga workshop gaan we detoxen. Reinigende oliën op de nieren, darmen en lever zodat er lekker opgeruimd kan worden, hierbij passende yin yoga houdingen die in combinatie met de oliën dit proces versterken. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's van alle elementen en seizoenen weer in balans kunnen brengen. Een middag voor jezelf zodat je helemaal klaar bent voor een nieuw jaar . Een cadeautje voor jezelf in deze hectische tijden.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Aanmelden voor deze workshop kan via de mail of het contactformulier.

Aroma Yoga - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : essentiële oliën
extra verrassing
23 januari 2022
Start tijd : 14:00
Eind tijd : 16:00
Locatie : http://studiodavasco.nl
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?