Aerial Yoga ouder – kind

Aerial Yoga ouder – kind

Kinderen zijn gek op schommelen en op de kop hangen. Dus Aerial yoga is super leuk om met je kind te doen!

De hangmat is je maatje tijdens deze workshop en die geeft je een boost aan zelfvertrouwen.
Het doek helpt je ook om soms beter in een houding te komen en het ondersteunt je om sommige houdingen makkelijker te kunnen doen.

Spelen met het doek, je laten dragen, masseren en ook vliegen in het doek. Je leert op een andere manier je lichaam kennen en wat we allemaal kunnen. Een boost voor het zelfvertrouwen voor je kind maar ook voor jezelf. Aerial yoga is een gezonde manier van bewegen en wist je dat het ook nog eens verjongend is?

Tijdens deze workshop zullen we vooral spelen, ontspannen, lachen en samenwerken met elkaar. Belangrijk daarbij is dat niets hoeft. Samen met je kind of nichtje of neefje ga je op zoek naar het kind in jezelf en verbinden we vooral met elkaar door elkaar te vertrouwen en bijvoorbeeld ook te voelen.

De workshop voor ouder en kind is een hele mooie ervaring voor jullie allebei. Tijdens deze les is er veel interacties zijn en versterken we ook het basisvertrouwen. Maar vooral is het veel plezier hebben samen. Je kan meedoen met je neefje, nichtje, kleinkind of pleegkind. Vanaf 6 jaar t/m 13 jaar.

De beleving van het kind staat tijdens deze 75 minuten centraal. Wij zorgen hierbij voor een veilige omgeving zodat we op een speelse manier grenzen kunnen verleggen. Zorg dat jullie allebei een shirt met korte mouwtjes aanhebben.

Hangend en zwevend in het doek, genietend en lachend! We sluiten af met een massage in het doek die jullie aan elkaar mogen geven.

Ouder kind Yoga
Duur : 90 minuten
7 november 2020
Start tijd : 13:00
Eind tijd : 14:15
€ 29,-

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?