Stoelmassage bij bedrijven

stoelmassage voor een gezonde werkomgeving

Wat is stoelmassage?

Een stoelmassage is een 15 tot 20 minuten durende massage die in een speciaal ontworpen ergonomische stoel wordt gegeven. Deze zeer effectieve energy booster bestaat uit een drukpuntmassage die wordt toegepast op rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd. De stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven. Hierdoor, en doordat de massage op elke plek kan worden gegeven, is stoelmassage zeer geschikt voor bedrijven. Voorafgaand aan de massage doet de masseur een korte intake om eventuele klachten te bespreken.

Door de ontspannende werking van de stoelmassage zullen klachten als stress en frustratie op de werkvloer aanzienlijk verminderen en kan ziekteverzuim afnemen. Na een stoelmassage zal de werknemer fris en vitaal het werk hervatten.

Wat zijn de voordelen van stoelmassage?

 • vermindert stress, spanning en angst
 • geeft energie en vitaliteit
 • helpt om vastzittende spieren en spierknopen los(ser) te maken
 • Kan rugpijn, hoofdpijn en vermoeidheid verminderen

Zitten uw werknemers veel achter de computer? Heeft u mensen in de buitendienst die lange autoritten maken? Wellicht verrichten uw mensen fysiek zwaar werk. Dan zullen er ongetwijfeld medewerkers zijn met RSI klachten, stress gerelateerde klachten als vermoeidheid, pijnlijke schouders en nek, rugklachten door de vele uren in de auto of het fysiek zware werk. We bieden stoelmassages op maat met speciale aandacht voor de armen en schouders als je veel achter de computer zit. Ben je veel onderweg? Dan zullen we de nadruk wat meer op de onderrug leggen als daar behoefte aan is. Zo krijgt ieder de massage die bij hem/haar past.

Voor meer info of een vrijblijvende afspraak met proefmassage kun je contact met ons opnemen.

Ik wil graag meer informatie
stoelmassage bij bedrijven - the flower of life Amsterdam
stoelmassage bij bedrijven - the flower of life Amsterdam

Where there is no movement, there is pain.
Where there is movement, there is no pain.

-Old Chinese saying-

Bedrijfsmassage tarieven

Omdat ieder bedrijf en medewerkers andere wensen heeft, bieden wij de volgende massages aan.

1. Basis massage

De basis stoelmassage wordt veelal geboekt tijdens gezondheidsweken op beurzen of bedrijfsfeesten.
Duur: 15 minuten.
Vanaf € 16.- per massage

2. Standaard massage

De meest gekozen stoelmassage om met periodieke massages de gezondheid te verbeteren en verzuim en werkgerelateerde klachten te voorkomen.
Duur: 20 minuten.
Vanaf € 18.- per massage

3. Luxe massage

Heeft uw werknemer specifieke klachten of is er meer aandacht en tijd nodig voor speciale lichaamsgebieden als rug, schouders of armen? Dan geeft deze massage het beste rendement in gezondheidswinst en preventie van klachten.
Duur: 30 minuten.
Vanaf € 28.- per massage.

Liever een stoelmassage op maat?

Graag maken we op verzoek een voorstel op maat voor uw medewerkers indien u speciale wensen heeft.
Onze tarieven voor bedrijfsmassages worden gebaseerd op:

 • De duur van de massage
 • De omvang en frequentie van de opdracht

De kosten die een bedrijf maakt voor het inhuren van een stoelmasseur zijn vrijgesteld van loonheffingen en zijn daarom ook fiscaal gezien erg interessant.

Ik wil graag een voorstel op maat

Stoelmassage bij bedrijven

Stoelmassage bij bedrijven helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim. Bovendien verhoogt het medewerkerstevredenheid.
Door stoelmassage aan te bieden,  laat een werkgever zien dat de het welzijn en de gezondheid van de medewerkers belangrijk wordt gevonden. En dat zullen medewerkers zeker waarderen. Regelmatige stoelmassage  behandelingen hebben een positief effect op de inzetbaarheid van personeel.

Voordelen van stoelmassage bij bedrijven:

 • lager ziekteverzuim
 • betere motivatie
 • hogere medewerkerstevredenheid
 • hogere inzetbaarheid
 • fiscaal aftrekbaar

Overheid stimuleert met fiscale voordelen

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers.
Stoelmassage kan als verstrekking in de Werkkostenregeling aangeboden worden, maar kan ook als arbovoorziening tot de ‘nihil’-waardering behoren.
De massages kunnen dan onbeperkt en onbelast worden verstrekt en de gemaakte kosten kunnen voor 100% opgevoerd worden als bedrijfskosten.
Lees hier meer over de bedrijfsmassages en de werkkostenregeling.
Op de websites van de Belastingdienst en de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs staat hierover de meest actuele informatie.

Eenmalig proberen

Een van de specialiteiten van the flower of life is het geven van stoelmassages. Deze kun je als bedrijf ook eenmalig aanbieden, bijvoorbeeld op een beursstand of evenement. Heb je iets te vieren of wil je iemand bedanken? Geef dan een stoelmassage bon cadeau. Natuurlijk geven wij graag een demonstratie of komen we geheel vrijblijvend een dag op proef.

stoelmassage bij bedrijven - the flower of life Amsterdam

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking en een offerte. Wij zijn geaccrediteerde masseurs en aangesloten bij de Beroepsvereniging voor stoelmasseurs.

the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, (stoel)massage en yoga.
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.