Recensies

Beoordelingen Massages en acupressure therapy van the flower of life.

The flower of life biedt massages en acupressure therapy op onze locaties in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Katwijk aan Zee.
Heb je al eens genoten van een heerlijke massage via de Flower of Life? Dan stellen wij het enorm op prijs als je je ervaringen wilt delen. Je helpt ons en toekomstige klanten enorm met een beoordeling! Wil je meer informatie over onze massages, lees hier verder.

Voor het maken van een afspraak kun je ons benaderen via ons contactformulier.

Namaste Leontine Denisse & Ali Çetinkaya

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

The flower of life
Average rating:  
 27 reviews
by Esther on The flower of life
Raindrop massage

Lieve Leontine!

Ik vond dit een bijzondere ervaring. Het was zo zacht en liefdevol en het effect op energetisch niveau bij mij echt het sterkst voelbaar! Helemaal knock-out was ik die avond op de bank maar mijn wandeling naar huis was vol energie en openheid naar de wereld. Zo mooi! De volgende dag nam ik rust om alles zijn werk te laten doen en mijn lichaam verder te laten herstellen. Enorm voelbaar was dat! Na de behandeling leek het alsof mijn ruggengraat in de brand stond en dat gaf een hoop comfort en energie! Zo fijn!

Dankjewel 🙏🏻

by Hester on The flower of life
Even ontspannen

Hele lieve mensen die echt de tijd voor je nemen om te achterhalen wat je klachten en/of wensen zijn om daarop de massage af te kunnen stemmen.
Ze creëren een ontspannen sfeer en Ali is echt een geweldige masseur, dus raar het zeker aan. Ik ga in elk geval terug!

by Anonymous on The flower of life
Raindrop massage

De raindrops massage van Leontine was een heerlijke ervaring. Ik werd echt ondergedompeld in een bad van geuren 🙂
Na afloop was ik heel ontspannen en leek er meer ruimte tussen de wervels te zijn. Mijn rug voelde lekker lang.
Leontine is een zachtaardig en fijngevoelig persoon en kan perfect aanvoelen waar je behoefte aan hebt. Zeker een aanrader!

by Saskia on The flower of life
perfecte balans
Beoordeling: Heerlijk

Op een warme zonnige dag had ik een massage gepland staan. In goed overleg besloten we voor een andere massage te gaan, zodat ik achteraf geen last zou krijgen van eventuele hoofdpijn die door combinatie van de warmte en de massage zouden kunnen ontstaan. Heel blij hiervoor gekozen te hebben, ik liep intens relaxt en ook verkoeld later weer naar buiten. Ali voelde heel goed aan waar mijn lichaam en ik aan toe waren, zowel qua drukpunten en massage, als de balans tussen stil zijn en praten. Wat een fijne ervaring, voor herhaling vatbaar!

by Myrthe on The flower of life
Deep tissue massage
Beoordeling: Fantastisch

Heerlijke deep tissue massage van Ali gehad en meteen een volgende geboekt. Echt een aanrader!

by Coco on The flower of life
Relax massage
Beoordeling: Fantastisch

Aan het eind van de massage voel je je zo verwend, dat je bijna de stoel wilt knuffelen. Ali en Leontine zijn zo relaxed en zo fijn dat je alleen nog maar meer wilt. Het beste cadeautje wat je je zelf kan geven!

by Petra on The flower of life
Fijne ervaring

Genoten van een heerlijke deep tissue massage. Ali weet een ontspannen sfeer te creëren en verstaat zijn vak. In een woord: fantastisch! Absoluut een aanrader!

by R. Aret on The flower of life
Lovely massage by lovely people
Beoordeling: 5/5

Leontine and Ali are two really lovely people who really take the time to fit the massage to your body type. They massaged us on the work floor and were really patient to fit our schedule and the massage really did the trick to keep the energy to sit behind your desk again!

by Hellen on The flower of life
Stoelmassage op het werk
Beoordeling: Zeer goed

Ali en Leontine hebben bij ons op locatie voor bijna 100 collega's een fantastische massage verzorgd.
De collega's waren heel enthousiast.
Ik ben door beide behandeld,
Ondanks dat ik in het verleden vanwege klachten in de nekregio al een aantal massages heb gehad, was het nog nooit zo vakkundig als van Ali én Leontine. Goede druk, ze weten de spanning in de spieren feilloos te vinden en daarbij zijn het hele warme en prettige personen!
Kortom, zeer aan te raden
Het beviel de collega's zo goed, dat we nu gaan proberen dit regelmatig te gaan plannen.

by Asta on The flower of life
Fijne ervaring

Hele fijne ervaring, vriendelijke mensen, veel thee, aandacht en rust. Ik heb last van een droge en geïrriteerde huid. Mijn huid reageerde goed op de essentiële oliën. Mijn huid ziet er na de massage beter en rustiger uit.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»