Recensies

Beoordelingen Massages en acupressure therapy van the flower of life.

The flower of life biedt massages en acupressure therapy op onze locaties in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Katwijk aan Zee.
Heb je al eens genoten van een heerlijke massage via de Flower of Life? Dan stellen wij het enorm op prijs als je je ervaringen wilt delen. Je helpt ons en toekomstige klanten enorm met een beoordeling! Wil je meer informatie over onze massages, lees hier verder.

Voor het maken van een afspraak kun je ons benaderen via ons contactformulier.

Namaste Leontine Denisse & Ali Çetinkaya

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

vitaliteit | stoelmassage voor bedrijven | massages | yoga en bedrijfsyoga | essentiële oliën | aromatherapie | Amsterdam en omgeving
Average rating:  
 33 reviews
 by Renie luske
Massage

Een heerlijke massage gehad bij Ali
Heb last van mijn rug na de massage voelde het een stuk beter
Ben de rest van de dag heerlijk zen geweest
Heb vele massages gehad maar heb me na een massage nog nooit zo lekker gevoeld
Geloof mij er komen nog veel meer masssages aan

 by Joyce
Ontspanningsmassage
Beoordeling: Zeer goed

Op 12 april een ontspanningsmassage van Ali gekregen,
Na rug en schouderklachten ging ik weer ontspannen naar huis, ik kijk weer uit naar mijn volgende masssge.....
De raindrop zou ik graag willen proberen.

 by Herma
Massage
Beoordeling: Geweldig

Ik heb een fantastische massage van Ali gehad. Ik heb last van migraine en spierspanningshoofdpijn en dat geeft veel onrust in mijn lichaam en spieren. Dat heeft Ali zo goed behandelt. Ik heb er dagen plezier van gehad. Daarnaast vond ik het warme welkom door Leontine en Ali erg fijn. Ik ga zeker voor mijn volgende massage weer naar hun toe. Mijn vriend is dezelfde dag ook geweest en ook hij is heel tevreden over zijn massage.

 by Rianne
Rozig en ontspannen

"Afgelopen donderdag 18 maart werd ik hartelijk en persoonlijk door Leontine en Ali bij hun thuis via 'the flower of life' in de Erasmusbuurt. Ik heb voor de ontspanningsmassage gekozen omdat mijn schouders en bovenrug behoorlijk vast zijn komen te zitten door het vele thuiswerken en spanningen van het afgelopen jaar. Ali is een kundige masseur die goed aanvoelt welke punten in je lichaam extra aandacht nodig hebben en past de massage techniek daar waar nodig aan op wat jij nodig hebt op dat moment. Na de massage leek het net alsof ik bij de Spa was geweest en voelde me heerlijk rozig en ontspannen. In de toekomst ga ik zeker nog een massage bij the flower of life boeken.

Rianne (kolenkitbuurt, Amsterdam) "

 by Geldmaat / Els Buskens
stoelmassage

Ali en Leontine zijn bij ons bedrijf langsgekomen voor stoelmassages voor onze medewerkers! Wat een fijne ervaring! Heerlijk als alle knopen in je rug, schouder en nek weer losgemaakt worden en waardoor je er weer even tegen kan op je werk. Coronaproof, goede massages, en in korte tijd voel je je weer als herboren... Ik kijk ernaar uit dat ze nog vaker bij ons op de werkvloer te zien!

 by Els
heerlijke raindrop massage

Lieve Leontine,
Wat heb ik een heerlijke Raindrop massage van je gehad @flower of Life. Wat een bijzondere ervaring!!
Veel massages gehad maar deze is echt anders en heel uniek. Door gebruik van de etherische oliën in combinatie met een speciale massage techniek (voeten en rug) kom je in een hele diepe, ontspannen flow. Zeker voor herhaling vatbaar!!

 by Esther
Raindrop massage

Lieve Leontine!

Ik vond dit een bijzondere ervaring. Het was zo zacht en liefdevol en het effect op energetisch niveau bij mij echt het sterkst voelbaar! Helemaal knock-out was ik die avond op de bank maar mijn wandeling naar huis was vol energie en openheid naar de wereld. Zo mooi! De volgende dag nam ik rust om alles zijn werk te laten doen en mijn lichaam verder te laten herstellen. Enorm voelbaar was dat! Na de behandeling leek het alsof mijn ruggengraat in de brand stond en dat gaf een hoop comfort en energie! Zo fijn!

Dankjewel 🙏🏻

 by Hester
Even ontspannen

Hele lieve mensen die echt de tijd voor je nemen om te achterhalen wat je klachten en/of wensen zijn om daarop de massage af te kunnen stemmen.
Ze creëren een ontspannen sfeer en Ali is echt een geweldige masseur, dus raar het zeker aan. Ik ga in elk geval terug!

 by Anonymous
Raindrop massage

De raindrops massage van Leontine was een heerlijke ervaring. Ik werd echt ondergedompeld in een bad van geuren 🙂
Na afloop was ik heel ontspannen en leek er meer ruimte tussen de wervels te zijn. Mijn rug voelde lekker lang.
Leontine is een zachtaardig en fijngevoelig persoon en kan perfect aanvoelen waar je behoefte aan hebt. Zeker een aanrader!

 by Saskia
perfecte balans
Beoordeling: Heerlijk

Op een warme zonnige dag had ik een massage gepland staan. In goed overleg besloten we voor een andere massage te gaan, zodat ik achteraf geen last zou krijgen van eventuele hoofdpijn die door combinatie van de warmte en de massage zouden kunnen ontstaan. Heel blij hiervoor gekozen te hebben, ik liep intens relaxt en ook verkoeld later weer naar buiten. Ali voelde heel goed aan waar mijn lichaam en ik aan toe waren, zowel qua drukpunten en massage, als de balans tussen stil zijn en praten. Wat een fijne ervaring, voor herhaling vatbaar!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»