Massage menu

overzicht massages

Je kan bij the flower of life terecht voor diverse soorten massages. Zo bieden we massages gericht op drukpunten om zo een ontspannende werking te brengen op het lichaam. Ga je liever voor een iets sterkere massage dan hebben we deep tissue of sportmassages.
Naast de massages bieden we arrangementen aan, denk aan een wellness arrangement of een anti-stress arrangement. Bij de wellness arrangementen gebruiken we speciale oliën die op jouw lichaam zijn afgestemd. Een anti- stress arrangement is ook mogelijk waarbij we eerst een scan doen die laat zien waar je lichaam extra aandacht mag krijgen. Samen met de essentiële oliën van Young Living zorgen we voor meer balans en ontspanning in je lichaam.

Uiteraard kun je ook een afspraak maken bij ons en de masseur intuïtief laten masseren.  Hierdoor kan er een mix ontstaan van deep tissue  met een stuk klassieke massage bijvoorbeeld. De masseur zal op een holistische manier te werk gaan om je de optimale massage te geven.

Ontspanningsmassage:

Ontspanningsmassage met gebruik van essentiële oliën afgestemd op jouw lichaam: Tijdens de massage wordt duidelijk waar spanningen zich in jouw lichaam bevinden. Om tot volledige ontspanning te komen combineren we verschillende massage- en bewegingstechnieken. Uitgangspunt is de holistische massage. Deze massagevorm richt zich op de balans tussen lichaam en geest, waarbij de nadruk ligt op het jou laten ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Door het ervaren van ontspanning en rust zal er ook meer ruimte ontstaan voor nieuwe energie. De ontspanningsmassage wordt met onze huisgemaakte massageolie op de blote huid uitgevoerd.

Thai table massage:

Een Thaise massage brengt verschillende voordelen met zich mee voor zowel lichaam als geest. Het heeft een diepe ontspannende werking op het lichaam, waardoor het kan helpen tegen vastzittende spieren, hoofdpijn, rug- en nekklachten en gewrichtsklachten. Ook worden het hormonale systeem en het zenuwstelsel in balans gebracht en dit heeft weer een positief effect op het functioneren van de organen. Ook kan een Thaise massage helpen bij vermoeidheid. Aangezien een Thaise massage zeer ontspannend is voor de geest zal het zeker helpen om stress te verminderen. De massage helpt om het contact tussen lichaam en geest te herstellen. Dit zorgt ervoor dat u in het dagelijks leven beter kunt omgaan met stressfactoren.

Deep tissue massage:

Deze populaire massagevorm is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door een langzame diepe massagetechniek met veel aandacht voor spieren, verbetert de energiestroom. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

Sport massage:

Deze bekende massagevorm is een krachtige snellere massage om het lichaam te activeren en blessures te vermijden. Door een snellere stevige massage techniek met veel aandacht voor spieren is er een goede afvoer van afvalstoffen mogelijk. Deze massage is zeer geschikt voor mensen met een actieve en sportieve tijdsbesteding.
Tijdens deze massage gebruiken we een speciale massage olie gericht op de spieren en gewrichten.

Voetreflexmassage:

Voetreflex massage is een therapievorm die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn. Een voetreflex massage is behalve effectief ook heel ontspannend. Voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden.
Voetreflexologie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die onder de voeten liggen, om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) die voor klachten zorgen, kunnen zo door massage van de voeten opgeheven worden.

Stoelmassage:

Stoelmassage is een zeer effectieve energy booster. De massage bestaat uit een 15 tot 20 minuten durende behandeling in een speciaal ontworpen ergonomische stoel. Door de kleding heen wordt een drukpuntmassage toegepast op rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd.  Stoelmassage kan in principe op elke plek gegeven worden en is bij uitstek gechikt voor bedrijven. Voorafgaand aan de massage hebben we een kort voorgesprek om eventuele aanpassingen te bespreken. 

Klachten als stress en frustratie op de werkvloer zullen aanzienlijk verminderen en kunnen ziekteverzuim laten afnemen. Na een stoelmassage zal de werknemer fris en vitaal het werk hervatten.

Raindrop massage:

Raindrop massage: De Raindrop Technique is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zacht van techniek is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis! Het combineert de toepassing van meest zuivere etherische oliën van Young Living, aromatherapie, Vita Flex technieken, massage op de voeten en langs de ruggenwervel kolom. De voeten en ruggenwervel reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid – en welzijn bevorderend.

Zweedse massage / klassieke massage:

De Zweedse massage staat ook wel bekend onder de naam Klassieke massage. In deze massagevorm worden de westerse kennis van       gezondheidszorg en de oosterse filosofie gecombineerd. De Zweedse massage is waarschijnlijk één van de meest gebruikte massagevormen.  Door de Zweedse massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen tot een diepe meditatieve staat. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuun-systeem en het stimuleert het loslaten van toxine in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën.

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd, waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt en de bewegingsvrijheid vergroot.

Voor het boeken van een massage kun je ons contactformulier gebruiken. Wil je lievere even bellen of mailen dat kan natuurlijk ook via info@the-flower-of-life.nl of 06-14360480.

massages bij the flower of life

Cadeaubonnen

Alle massages zijn ook als cadeaubon verkrijgbaar, cadeaubonnen uitgegeven na 1 februari 2019 zijn minimaal 5 jaar geldig. Cadeaubonnen kan je ophalen of we sturen ze per post naar je toe. Woon je zelf niet in de buurt en wil je toch iemand in Amsterdam verrassen dan kunnen we het ook voor je opsturen naar die persoon per post.
Email ons je wensen.