Kerstcadeaus

De feestdagen komen in zicht, de periode van kerst is de tijd van het licht. Gezellig samen zijn en cadeautjes geven aan je partner, familie en vrienden. Dit jaar is alles toch een beetje anders dan anders. Waarschijnlijk ben je al bezig met het kopen van cadeautjes of je aan het oriënteren voor cadeautjes. Nu kun je dat natuurlijk bij de grote online winkels doen maar het supporten van de kleine ondernemers is natuurlijk wel heel fijn. Daarom hebben we een speciale pagina gemaakt met allerlei leuke producten. Geef dit jaar bijvoorbeeld eens een beleving cadeau. Stress en spanning kennen we allemaal dus wat extra ontspanning kan iedereen vast goed gebruiken. 

Bij the flower of life kun je allerlei belevingen vinden die je voor kerst cadeau kan doen. Denk bijvoorbeeld aan een massage, wie wordt er nu niet blij van een massage? Niet alleen ontspannend maar ook nog eens een weldaad voor lichaam en geest. Zo kun jij het nieuwe jaar weer ontspannen beginnen. Ben je meer van de yoga? Geef dan een aroma yoga les of een prive yin yoga les cadeau. De combinatie van yoga en essentiële oliën is al een beleving op zich. Naast de massages en yoga kun je jezelf natuurlijk ook verwennen met een mooie starter bundel, een diffuser met daarbij 12 heerlijke oliën die op diverse manieren in te zetten zijn. Erbij krijg je deze maand een kerstpakketje. Of wat dacht je van een oogkussen ter ontspannen met een relax roller erbij? Jij kiest de print en we maken er een mooi pakketje van.

Selectie van de mooiste kerstcadeau's uit ons assortiment...

Of bekijk onze cadeautips:

CadeauTip 1: Geef een geurbeleving cadeau: Bij de starter bundel krijg je een gratis aroma yoga worksho

Wat krijg je allemaal als je de Premium Starter Kit bestelt?

en als extra tijdens de maand december een workshop AROMA YOGA. In deze workshop gaan we de oliën van de starter bundel gebruiken. Zo krijg je direct een hoop tips hoe je al deze mooie oliën allemaal in kan zetten.

CadeauTip 2: Geef een massage cadeau

Het jaar afsluiten met een massage. Vaak zien we massage nog als en luxe maar eigenlijk is een massage ook een stukje onderhoud aan je lichaam.

Je lichaam in balans brengen met een van onze massages is misschien deze kerst wel een van de meest ontspannende belevingen. Zo kan je ontspannen en opgeladen het nieuwe jaar in gaan.

We bieden diverse massages  waarvan er een aantal gericht zijn op acupressure massage therapy. Acupressure massage therapy geeft je immuunsysteem een boost en dat kunnen we in deze tijd allemaal wel gebruiken. Vermindering van stress in het lichaam en de cortisol die in het lichaam afneemt. En door de juiste drukpunten te behandelen kun je ook de endorfine in je lichaam weer laten toenemen.

Een een portie extra endorfine is toch een heerlijke kerstbeleving om cadeau te geven?

CadeauTip 3: Ervaar een fijne aroma yin yoga les

Aroma yin yoga les

Aroma yin yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de les gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. 

De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. Ontdek de unieke combinatie van yoga en essentiële (aroma) olie. 

Essentiële oliën werden van oudsher al gebruikt ter bevordering van de gezondheid, het geven van verlichting bij lichamelijke en geestelijke klachten en ter verdieping van meditatie en gebed.

Geef eens eens een aroma yin yoga les cadeau. 

De kosten voor een aroma yoga les zijn 15.-.  We hebben er voor de kerst een speciaal pakketje van gemaakt.

Relax set

Lekker je dag beginnen met een moment voor jezelf. Dat kan met dit mooie meditatie kussen die we in onze webshop hebben. 

Naast het meditatiekussen krijg je er een oogkussen bij gevuld met lavendel en lijnzaad. Heerlijk om op je ogen te leggen als je even helemaal wilt ontspannen. En voor de kerst hebben we er een mooi pakket van gemaakt een relax roller erbij. 

De set is in 2 verschillende kleuren verkrijgbaar. En wil je liever een ander oogkussen bij het meditatiekussen? Geef dat dan tijdens het bestellen even aan,

Meditatie set

Feelings kit

De feelings kit is een prachtige box met essentiële oliën van Young Living ter ondersteuning van onze emoties en gevoelens. Er zitten 6 verschillende oliën in deze kit.

Deze oliën kunnen je helpen bij het verwerken van vastgezette emoties, ervaringen en herinneringen uit het verleden en heden. Loop je vast en weet je het niet te doorbreken, of hoe je verder moet, dan kunnen deze oliën je helpen. Gary Young heeft hierbij een speciaal protocol gemaakt waarbij je de oliën elke ochtend en elke avond voor het slapen gaan, aanbrengt. 

Feelings kit - Young Living

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?