Vitaliteit: levenskracht en energie

Massages, stoelmassages voor bedrijven yogalessen, yogareizen, coaching en essentiële oliën ter ondersteuning van gezondheid en algeheel welbevinden

kwaliteit
rust en balans
less is more
puur
preventie
vertrouwen

Behoefte aan een reset? Omdat je het verschrikkelijk druk hebt op je werk of met je gezin, meer tijd voor jezelf wilt, een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten of gewoon omdat je zin hebt in een uurtje helemaal niks. Wij, Ali en Leontine van the flower of life , staan voor je klaar.  Wat je reden ook is. Met onze unieke combinatie van massage, acupressuur, yoga, coaching en aromatherapie geven we je alle handvatten voor een vitaler leven.

Denk je nu: JA! Ik wil….

– heerlijk ontspannen
– meer balans tussen lichaam en geest
– hulp bij stress release
– soepeler worden
– beter snappen wat mijn lichaam nodig heeft
– belemmerende overtuigingen loslaten
– makkelijker mijn doelen behalen
– leren over essentiële olien en wat die voor mij kunnen doen

Bel ons dan meteen voor een intake, kom naar een van de yogalessen of boek een massage.

” Learn how to see. Realize how everything connects to everything else.”

∼ Leonardo da Vinci

De levensbloem staat symbool voor bloei en oneindige groei, bewustwording, balans en algeheel welbevinden. The flower of life heeft een holistische benadering. Door inzicht te geven in blokkades, stress en levensstijl, brengen we bewustzijn waardoor ziekte en burn-out voorkomen kan worden. Hierbij maken we gebruik van natuurlijke producten met een therapeutische werking die het lichaam ondersteunen in het helingsproces. Wj willen graag een wereld zonder stress creëren, waarin jij bewuster kunt leven vanuit je hart en meer durft te voelen.

Wat heb jij nodig?

Onze holistische benadering geeft niet alleen tijdelijke verlichting van jouw klachten, maar helpt je ook om meer inzicht te krijgen in de oorzaken ervan. Samen onderzoeken we daarom wat jouw klachten zijn en waar je behoefte aan hebt. Daarnaast adviseren we jou wat je zelf kunt doen voor een fijner en meer ontspannen leven.

 Bijvoorbeeld: Tijdens de massage voelen wij precies waar je stress vasthoudt in jouw lichaam. Waar komt die spanning vandaan? We helpen je de oorzaken te vinden en aan te pakken. Dat kan met aanvullende massages, acupressuur therapie maar ook met yogalessen, gebruik van essentiële oliën of een combinatie daarvan. 

Ben jij er klaar voor om je leven en lichaam weer in eigen hand te nemen? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

 

 

Lees meer over onze  stoelmassage, massage, yogalessen, yogareizen , AFT coaching of essentiële oliën .
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Massages

Yogalessen

Essentiële oliën

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?