De Kracht van Geur

Wat leuk dat je de tijd neemt om naar onze website te komen voor meer informatie over essentiële oliën.

Op deze pagina kun je wat meer informatie vinden over de kracht van geur en kun je je aanmelden voor een geur-proeverij.

Ben je particulier en wil je heel graag meer leren over het inzetten van essentiële oliën in het dagelijks leven? Minder synthetische chemicaliën maar meer werken met alles wat de natuur ons gegeven heeft?

Lees dan verder en meld je aan voor de geur-proeverij.

Vijf dagen lang nemen we je mee in de wereld van de essentiële oliën en hoe je deze in kan zetten in het dagelijks leven. Op een gezonde manier. Geen synthetische chemicaliën meer maar 100% meukvrij.

Ben jij ondernemer/ manager en zou je graag essentiële oliën willen inzetten voor jouw onderneming / medewerkers dan helpen we je graag. We geven regelmatig workshops over de kracht van geur maar maken bijvoorbeeld ook voorstellen voor ondernemingen hoe ze geurmarketing in kunnen zetten op de werkvloer. We hopen je te zien bij een van onze geur-proeverijen.

Vijfdaagse geur-proeverij

Maak kennis met essentiële oliën
de kracht van moeder natuur

De kracht van de natuur in een flesje. Dat is wat een essentiële olie van Young Living is. Een 100% pure olie, dus zonder synthetische toevoegingen. We zijn ons steeds bewuster van het eten maar wat als je nu ook in het dagelijks leven nog gezonder kunnen leven? Minder synthetische chemicaliën in verzorgingsproducten of schoonmaakmiddelen. De natuur heeft het ons allemaal gegeven.

Etherische oliën kunnen op verschillende manieren hun werk doen. Iedere olie heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen op diverse niveaus. Daarmee is een olie ook vaak op verschillende manieren te gebruiken met een ander doel.

Ben jij nieuwsgierig hoe je essentiële oliën in het dagelijks leven in kan zetten voor meer geluk en een gezond leven? Doe dan mee met de vijfdaagse geur-proeverij die we op 4 januari  weer organiseren. We nemen je mee in de wereld van de essentiële oliën.

Meld je hier aan voor de 5-daagse geurproeverij en laat je verrassen door moeder natuur. Je betaalt hiervoor € 12,50 en krijgt alle materialen en oliën thuis gestuurd. Vijf dagen lang krijg je dagelijks informatie hoe de kracht van de natuur in een flesje jou kan ondersteunen in het dagelijks leven.

De kracht van geur inzetten op het werk?

De kracht van geur op de werkvloer.

Tijdens onze werkzaamheden maken we gebruik van aromatherapie. Dat doen we met de massages maar bijvoorbeeld ook tijdens de yogalessen. Zo wordt de diffuser aangezet voor nog meer ontspanning en kun je voor een moment even uit de drukte stappen. Het resultaat: Ontspannen en gemotiveerde werknemers die klaar zijn voor de rest van de werkdag.

Maar de kracht van geur op het werk kan nog veel meer doen. Zo kun je geur inzetten voor meer focus en helderheid tijdens meetings of het maken van plannen. Wist je dat pepermunt olie bijvoorbeeld een echte energizer is? Nu is meer en meer thuis gewerkt wordt is het inzetten van geur ook een mooie manier om van je werk weer naar je thuis te gaan.

Wil je graag meer informatie hoe je voor jou werknemers de kracht van geur in kan zetten? Meer informatie kun je hier vinden.

Wil je graag geur bij jouw bedrijf inzetten? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Naast het inzetten van geur op de werkvloer verzorgen we ook AFT coaching. Aroma Freedom technique. Loop je binnen team tegen

Stress Away

De olie die ontspant en weer rust brengt

en van onze favoriete oliën die we gebruiken met de massage maar ook bijvoorbeeld aan het einde van de dag is de Stress Away olie. Deze mix is speciaal samengesteld voor het verlichten van de dagelijkse stress en spanningen. 

Stress Away is een mooie mix van oliën die o.a. de unieke stress verlichtende combinatie van limoen en vanille essentiële oliën bevat. Het bevat ook copaiba, lavendel en cederhout. De oliën in deze mix zijn uniek en samen vormen ze een aantrekkelijke geur voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik deze olie voor ontspanning naar een lange dag, als parfum of als je je opgejaagd voelt.

Zou je graag meer informatie willen over de essentiele olien van Young Living, lees dan hier verder.

The Flower of Life
Average rating:  
 0 reviews

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?