Een Goede Start

Ga met ons mee op reis! Van 8 januari tot en met 31 januari organiseren wij het Goede Start programma. Daarin inspireren we je dagelijks met content, met waardevolle inzichten en handige tips & oefeningen om op een gezonde wijze 2024 te starten. Géén challenge, maar samen werken aan gezondheid van binnenuit.

Geen challenge. Gewoon gezond van binnenuit.

Hoe wil jij 2024 starten? Zonder challenge vol verplichtingen en druk? Wij bieden je hét positief alternatief:  het Goede Start-programma. Een prikkelend programma waarin we kijken naar wat gezondheid van binnenuit, wat het betekent en hoe je balans kan houden. Met het Goede Start-programma krijg je je fundament weer op orde, en ga je met kleine stappen vooruit. Zonder direct te rennen, zonder allerlei verplichtingen, of te gaan lijnen. Gewoon een goede gezonde start in een nieuw jaar. 

Een nieuw begin. Want je kan elke dag opnieuw beginnen! 

Dit programma is voor jou als je...

Wat is het Goede Start programma?

Dit programma begint met de boodschap: je gezondheid is hartstikke persoonlijk. Snelle oplossingen kunnen je helpen, maar maatwerk is beter op de lange termijn. 

Binnen het Goede Start-programma krijg je inzicht op heel veel verschillende vlakken van je gezondheid. Door je weetkracht te vergroten, te testen en te doen krijg je meer invloed op de gezondheid van je hersenen, darmen, hormoonhuishouding en het immuunsysteem. Want alles staat met elkaar in verband.

We starten het programma met een 0-meting van je balans. Want meten is weten. Tijdens een vrijblijvende intake leggen we je hier alles over uit. Na de 0-meting heb je een idee waar je het beste aan kan werken voor jezelf. 

 

 

Starten in stappen...

Het Goede Start-programma van 8 t/m 31 januari 2024

the flower of life - gezondheid op celniveau

Meten is weten: je gezondheid op celniveau

Een basis van je gezondheid uitgelegd en hoe gezondheid van binnenuit werkt op celniveau. Samen kijken we naar je 0-meting, en aan welke aspecten van je gezondheid je wil gaan werken.  

13

Je lichaam - van brein tot darmen

Werken aan gezondheid van binnenuit helpt je balans te vinden en te houden, daarmee is het een verbintenis op de lange termijn. Door je weetkracht te vergroten, te testen en te doen krijg je meer invloed op de gezondheid van je hersenen, darmen, hormoonhuishouding en het immuunsysteem.

26

Stress en slapen

Wat is stress en hoe ga je hiermee om? We zijn allemaal bekend met stress. Maar wat als stress chronisch wordt? Dit blok zit vol met tips en weetjes over ontspanning. En ook kijken we naar slaap; goed slapen maakt een groot verschil. 

6

Het immuunsysteem

Wist je dat je darmflora voor 80% verantwoordelijk is een gezond immuunsysteem? Een goede immuniteit opbouwen doe je in eerste plaats door gezond te eten, voldoende te bewegen en genoeg te rusten. Maar als je immuniteit verzwakt is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel en heeft je afweermechanisme wat extra hulp nodig.

Nieuwsgierig? Online presentaties om kennis te maken met het Goede Start-programma

Woensdag 27 december 2023 – 16.00 uur

Vrijdag 29 december 2023 – 10.00 uur

Woensdag 3 januari – 20.00 uur

Donderdag 4 januari – 10.00 uur

Vrijdag 6 januari – 10.30 uur

 

Neem contact op via het onderstaande formulier, dan sturen we je een link voor een video call via Zoom. 

Je mag elke dag opnieuw beginnen.

the flowerof life- gezondheid van binnenuit

Wil je met ons mee op reis? Plan een vrijblijvende intake.

Ben je nieuwsgierig geworden wat dit programma jou kan brengen? Wil je graag werken aan je gezondheid maar kun je wel wat hulp gebruiken? Dan pakken we eerst de tijd om kennis te maken via een intake om je te voorzien van informatie. Het is belangrijk om te ontdekken of dit programma bij je past. Aan de intake en de kennismaking zijn geen kosten verbonden. 

Je wordt in dit programma begeleid door:

Leontine Denisse

Na 23 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, weet ik precies wat altijd ‘aan’ staan kan doen met je lichaam en geest. Er was altijd drukte, stress en dat loslaten heb ik moeten leren. Ook mijn lichaam was op een gegeven moment totaal uitgeput. Toen kwam ik de helende kracht van yoga tegen. En dat hielp mij om balans brengen in mijn eigen lichaam.

Meer weten?

06-14 36 04 80

info@the-flower-of-life.nl

Wil je meer weten over Een Goede Start programma?

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?